Sunday, 24 April 2011

Assalamualaikum

Haaaaaaa. ade cite gempak ni nak gtau. tanggal 24April2011. cikgu fazlin kawin. dan jadi PUAN dahh. dulu CIK jee. :D heeee, cerita bermula dengan perjalanan kami yang sungguh mendebarkan. cewaaaaaaahh, okeeee. mai orang kampung kita dengaq cite ni :) Pada pagi nye. Ketiga tiga kami. JULIZA, ZAHIDAH dan ADIBAH.. bangun pagi dengan rasa gumbira nak pergi TENGOK cikgu kitorang kawin ni... ZAHIDAH, pergi tuition.. ADIBAH kemas rumah, dan JULIZA, tak boleh dikesan -_________-" heeee.. pagi tu macam2 jadi, dengan RUSNANI, tak leh gi :( sedih tau.. mak die sakit, jadi tak dapat nak gi. :(. takpe NANI, then pukul 12.00p.m tepat saye terpacak dekat station bus depan MASJID ASSYAKIRIN. (ntah eja betol ke tak), then tunggu JULIZA, 15 minit kemudian baru dia sampai. dengan motonyaaaa. :P. pastu kami tunggu bas. dalam beberapa minit bas pun tibooo. dalam bas kitorang ragu-ragu tak tu betol ke tak -_______-' tapi samapai gak GREEENNWOOD. tunggu lah kat situ kami berdua, tengah tunggu ZAHIDAH ni. dah la lambat ! tetibe, kami nampak bas tuition die., kitorang sembunyi kat belakang pebenda ntah. sekali sakat ar die. tapi tak lame pun kitorang sembunyi.. then, kitorang naek bas., KISAH BERMULAAAA..... JU kate pakcikk bas suruh berhenti kat jejantas ketiga. kitorang pun turun lah :D tau tak kat JALAN DUKE uh ? kat situ ar kitorang =,= sumpah risau. then, ADIBAH, ZAHIDAH, tahan satu kereta memandu, pakcik INDIA bawak :) HAHAH, kitorang tumpang die tau, die cakap *nasib baik jumpa saye, sekarang ni ramai setan, tapi tak pe saye dah anggap kamu macam anak* HAISH. dalam pada itu, ZAHIDAH, duk kat depan. yangg DIBA dengan JULIZA, dok belakang. kepala asyik kena langit je. maklumlah kereta tu kecik je. tau tak, jauh gile tempat bustop dengan dewan tuh. YA ALLAH naseb baik jumpa uncle tuh !
 -_____- setelah pakcik itu tinggalkan kitorang tepi bustop gak. kitorang tanye akak tu kat mane eh dewan tu ?? then die suruh kitorang jalan. jalan2 jumpa SIELO dengan IJAT. mulenye, IJAT call, ehh tak tak, SIELO call, then IJAT cakap dengan DIEBOO, die nak bagi diba makan kasut. ISHHHH ! pastu kitorang buat tak kenal dengan diorang. jalan masuk je dewan tu, terus nak cari MUM kitorang. die dah siap dengan gaun kelabu die :) WOW, SUPER GORGEOUS tau ! :P we love you miss FAZLIN. EHHH, bukan MRS FAZLIN :) KITORANG SANGGUP BUAT PE JE, DEMI MUMMY KITORANG YANG SATU NI ! :) WE LOVE HER ! lepas jumpa die. semua nak nanges., tapi kitorang tahan. TO MRS FAZLIN. 2 BESTARI doakan cikgu bahagia till the end of your life ! :





jumpe je benda ni kat traffic light kitorang happy gileerrr ! 


waktu balik no one amik kami :( jadi lepak kat GIANT, dalam basah kuyup hujan. semua usha kitorang. bak kate orang biar jauh perjalan bertambah pengalaman. macamtu la kitorang. :P tapi dont worry. hari tu the best day ever !

1 comment:

zahidah said...

HAHAHA... tergelak aku kalau diingatkan balik semalam uh! huhu
btw, i really2 happy ngan korang !!