Saturday, 12 March 2011

wee.. my day

              Assalamualaikum. sekarang ni diba penuhkan blog ni waktu tengah hari pulak. selalunya tengah malam kan.. ? heee.. semalam tak sempat nak tulis.. =__=.. meh diba nak cite pasal cuti hari Sabtu... pada pagi nye.. diba dengan acu diba kemas kemas rumah.. sarapan mee hoon. acu yang masak tau. :) sedap.. pastu dalam masa yang sama. sempat lagi diba kemaskini blog diba yang satu lagi tuu. hmm, pastu msg dengan PUTUT.. dengan number broadband tau.. phone diba kan rosak :( .. pastu pukul 12, acu nak masak untuk lunch. pastu diba cakap tak yah la.. lagi pun.. mee hoon banyak lagi.. pastu pada waktu petang.. adik diba dengan diba maen game GTA.. tau tak.. diba kacau die sangat2.. acu marah =____=. hmmm. tapi diba tetap terus mengacau ^^,. pastu diba makan chocolate chip yang ade dalam peti.              
            pastu acu nak masak kek tau.. hmmm, pastu acu pun masak lah kek.. nak di jadikan cerita.. kek tu nak salut dengan chocolate masakan.. tapi chocolate masakan tu takde.. diba msg la ayah suruh beli.. pada pukul 6.30 kitowrang masak kek tu.. pukul 7.30 dah siap.. sedappp :P pastu mak ayah sampai kat rumah.. dwrang cakap kedai kek tutup.. jadi tak boleh la nak beli chocolate masakan tu.. untung lah diba.. sebab dapat ratah chocolate chip tu.. kalau chocolate masakan tu mak ayah beli.. huishh.. tak leh diba makan chocolate chip tu tau..


 pada malam nye.
             diba dengan acu keluar gi beli barang keperluan asas perempuan :D mulenye, nak gi JJ, tapi.. malas dehhh.. yang syok nye.. pada pukul 11p.m diba ajak acu gi uptown.. best sangat.. dah laen dah uptown. dah setahun tak jejak kaki kat situ.. jalan punye jalan.. nampak kedai PET ni.. Ya Allah, comelnye tupai-tupai kat kedai tu.. heee. bukan lah tupai sebenarnyeee.. hamster jeh.. then bile jalan lagi, nampak kedai jual kura-kura.. tau tak kura-kura tu ada dua dalam aquarium tu.. die jual RM18.00 je. siap dengan bekas dengan makanan... M U R A H ! tapi acu tak nak beli =_= die nak bawak balik kat bakal tunang die.. tapi takut kura-kura tu demam travel dalam bas nanti.. hmm.. cite pasal bakal tunang acu ni.. die minat sangat kat binatang.. CEWAHH. hee. acu cakap, kalau belikan die kura-kura tu, die mesti lompat sampai langit. :O WOW ! comel jea deowrang nih ! pastu dalam pukul 1.00 a.m, kitowrang sampai kat rumah.. belakang diba macam nak patah.. penat aish jalan ! heeee, acu cakap... diba lepas sampai je umah.. tido terus.. 
Alhamdulillah. Allah masih berikan kesempatan buat diba untuk merasai hari-hari yang best !
                                                    almaklumlah.. penat tau ! fuhh :)
                                                            tulah cerita tentang hari diba :)
-adibahkhairy 
i miss you,i miss her,i miss HIM,i miss them,i miss all of them ! 

No comments: