Tuesday, 22 March 2011

sedih lah :(

hii.. salam. hari ni diba nak cerita something dengan semua. seseorang layak kan nak rasa sedih ? hmm. yea. diba pun layak kan rasa sedih ? diba pun manusia. kadang-kadang diba act teruk. tapi diba pun manusia. kenapa orang lain selalu mempersoalkan perangai seseorang ? biar je lah orang tu nak jadi ape pun. diba rase sedih. diba rase sekarang dah sampai mase untuk diba prove yang diba ni tak teruk. if i can change the world, diba dah buat lame dah. diba nak change manusia yang tak reti nak tengok kebahagian orang lain. and diba rase its time diba nak stop fikir pasal orang. diba selalu risau and caring pasal orang, tapi diowrang tak pun. sedih tau tak. maybe tak semua faham situasi diba. but itssokeeey ! once diba sedih, tak ade orang tau. everyone boleh tengok diba ceria, gelak and maybe shout macam orang tak betol, but deep in my heart, cume Allah yang tau.. yes, setiap hari diba sedih. diba cube nak jage hati orang, but orang buat teruk kat diba. i am broken. yes, tu lah diba. she's broken dear.. hmmm. my life. my heart, tak ade orang kesa. why diba kene care pasal orang sedangkan orang tak kisah pasal diba. maybe juju cakap betol, diba kene berubah. tak yah nak jage sangat hati orang.,. and orang yang kita sayang, sedangkan diowrang tak pun. Oh.. yea. bosan en hidup kalau tak ade matlamat ni. haish., okee. fine. now, diba nak jadi sape diba. diba dah sedih, hancur. diba nak berubah. new me akan datang keyh. hehehe. tengah pagi menaep ni.. diba tengah dengar lagu justinbieber<3, pray tu yang ada feeling nak menaep tu. morning everyone ! bye. 
p/s sabar itu iman. iman itu tiang. kuat iman maknanya kuat lah tiang kita :)


http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M




<3 dibahkhairy

No comments: