Friday, 11 March 2011

adibahkhairy

tau tak.. semua orang suke sangat suke panggil diba budak kuat nangis. yupp, diba memang sangat senang menangis.. kadang2 benda kecik pun nak nanges tau.. but lately.. after kenal dengan PUTERI. she changes me.. die seorang yang tabah.. dan sangat kuat.. diba nak sangat jadi macam die.. die istiqamah sangat. diba nak jadi istiqamah sangat susah.. nak mencontohi seorang yang istiqamah mudah,. tapi menjadikan diri kita seorang yang istiqamah...... sangat3 susah.. :) diba cuti je, takde nye nak msg laki.. hee.. cewahhh, tak lah, msg la jugak, tapi dengan orang t'tentu jeh. -_-. diba luangkan masa diba dengan PUTERI INTAN DIYANA.. bagi diba, share problems dengan die, buat diba tenang sangat.. wlupun kami tak pernah berjumpa, tapi diba macam sangat kenal die.. bagi diba, diba anggap die macam idola.. bagi diba die perfect, .. 

ni story yang ke dua yea.. diba nak sangat jadi diba yang sebenar, yang truly teruk.. tapi orang tak sukee. ni yang sedih ni.. heee :D tak sedih lah,. lawak jeh -_-" diba ni susah nak sabar, tapi diba try jadi orang yang sabar, diba kuat marah, hmm teruk kan ? tapi, tapi, tapi diba dah berubah :) diba tak suke marah sangat ! heee ! :P pheuwww.. heheee.. 

    


-adibahkhairy

No comments: